Ingrediënten

  • kiwi
  • mascarpone
  • slagroom
  • suikerwater
  • steranijs
  • ijs van mint en chocolade
  • pistache pitten
  • basilicum cress voor de garnering

Bereidingswijze

  • Snij de kiwi in 3 mooie blokjes, doe de overige kiwi in een pannetje met een scheutje suiker water en kook en pureer tot saus
  • de 3 mooie blokjes confijt je in suiker water met steranijs
  • meng de mascarpone met de slagroom 1 op 1 en maak deze op smaak met de kiwi saus.
  • cutter de pistache pitten tot kruim

Opmaak

  • trek een mooie streep van de mascarpone kiwi crème over het bord met een lepel.
  • druk de geconfijte blokjes kiwi in de pistache kruim en zet deze strak boven mekaar op het bord , in de zelfde lijn als de crème.
  • garneer af met basilicum cress
  • doe in het midden een beetje pistache kruim en daarop een mooie dikke canelle met mint-chocolade ijs.