Pannacotta

  • 150 ml melk
  • 150 ml slagroom
  • 40 gram kristal suiker
  • 2 blaadjes gelatine

Breng de melk met de slagroom en suiker bijna aan de kook en doe de geweekte blaadjes gelatine erbij. Laten afkoelen in een glas of cocotte.

Suikerwater

  • 400 ml water
  • 400 gram suiker
  • 1 ster anijs
  • 1 stukje kaneel pijp

Laat de suiker oplossen in het water en laat 10 minuten trekken met de kaneel en steranijs. Los 4 blaadjes gelatine in koud water, meng 200 ml suikerwater met 100 ml oranje bitter breng tot 80 graden en voeg de gelatine toe. Laat afkoelen.

Snijdt mooie plakjes van de kiwi en garneer die op de afgekoelde pannacotta, giet de afgekoelde oranjebitter op de kiwi en laat geleren.

Serveer het geheel met kiwi chips.

Deze dun snijden op de machine en 30 minuten in oven van 85 graden drogen.