Broertjes Food & Beverage

Even voorstellen

Martijn en Rudie Faassen, 2 broers die met passie en enthousiasme “de Broertjes” runnen sinds april 2011. Martijn zorgt voor verassende en kwalitatief hoogstaande gerechten, Rudie draagt zorg voor het gastheerschap en sublieme wijnen. Inspelen op de wensen van de gasten is hier een natuurlijk iets. Er wordt gekookt volgens de Frans internationale keuken, met af en toe een oosterse invloed.

Vertel eens over de Broertjes

Broertjes Food & Beverage is een trendy en smaakvol restaurant in Dommelen, vlakbij Valkenswaard. Je kunt hier heerlijk genieten van de lekkerste á la carte gerechten of laat je verrassen door de specialiteiten van de keuken met een 3- of 4-gangen verrassingsmenu.
Naast een diner kun je al vanaf 12:00 uur bij Broertjes Food & Beverage terecht voor een heerlijke lunch met een bijpassende wijn. Ben je in de buurt? Kom dan eens binnen en laat je verrassen door de Broertjes!

Wat kun je vertellen over de samenwerking met Freshweb.nl?

Rudie en ik zijn erg enthousiast over de samenwerking met Freshweb.nl Peel-Maas-Kempen. Wij streven naar kwalitatief sterke producten, met een regionaal karakter. Freshweb.nl heeft dit goed voor mekaar, en dat tegen een eerlijke prijsstelling. Snel communiceren en regelen, precies wat de horeca nodig heeft!

Gegevens

Broertjes Food & Beverage
Bergstraat 19
5551 AW Valkenswaard
040 201 3056
www.restaurantbroertjes.nl