Carlton Ambassador Hotel

Even voorstellen

Edward Kreuger, chef-kok bij het Carlton Ambassador hotel in Den Haag. Ooit begon ik in een klein restaurantje in Emmen, en ben vervolgens via Maastricht naar Den Haag gekomen. Daar was ik souschef bij Seinpost, later chef bij de Lickebaertshoeve en nu Chef bij het Ambassador. Ik word onder andere geïnspireerd door markten in vakantielanden en chefs als Lucas Rive en Edwin van der Goor (Seinpost). Ik houd van experimenteren, maar met het seizoen en de gasten in ogenschouw, zodat de smaken echt, puur en herkenbaar blijven.

Vertel eens over Carlton Ambassador

Bij het Ambassador is er altijd voor ieder wat wils op nagenoeg elke tijd van de dag. Dit komt door het zo gezegde “moodbook”. Met dit concept kan men op bijna elk willekeurig moment en plek in het hotel eten geserveerd krijgen. Zelfs het 3-gangenmenu “puur” is dan voor een schappelijke prijs te bestellen. Voor de toekomst voorzie ik nieuwe technieken waarvan telkens een beetje blijft hangen aan de bestaande, ambachtelijke keuken.

Wat kun je vertellen over de samenwerking met Freshweb.nl?

Over de samenwerking met Freshweb.nl is kan ik kort zijn; goede producten en service, er werken mensen die verstand van zaken hebben en weten wat er in de horeca speelt.

Gegevens

Carlton Ambassador Hotel
Sophialaan 2
2514 JP Den Haag
T. 070 363 03 63
F. 070 360 05 35
www.carlton.nl/ambassador