De Heerlijckheyt ‘t Loo

Even voorstellen

Joyce Weijs is chefkok bij restaurant De Heerlijckheyt ‘t Loo. Sinds 1 januari 2011 zwaait zij de scepter in de keuken na 3 jaar onder leiding van Leon Klopman in de keuken te hebben gewerkt. Joyce Weijs voelt zich als een vis in het water bij de Heerlijckheyt en ze is trots op het niveau dat in drie jaar is bereikt

Vertel eens over De Heerlijckheyt ‘t Loo

Restaurant de Heerlijckheyt ’t loo is een stijlvol restaurant zonder poespas, waarbij “what you see is what you get”de boventoon voert. Zowel in het  keukenteam als in de bediening is er een goede mix van gedrevenheid, ervaring en enthousiasme.
Samen met souschef Christiaan van de Vlag runt zij de keuken. Leuk om te zien is dat Heerlijckheyt t Loo een vrouwelijke chefkok heeft, dit komt vandaag de dag niet veel meer voor. Ze omschrijven de keuken als volgt: klassiek Frans met een Hollandse tint en de nadruk op seizoens- en streekgebonden producten. We werken graag met Zeeuwse zeekraal, lamsoren, tuinbonen & asperges in het seizoen en dat geen wat we uit onze streek kunnen halen.

Wat kun je vertellen over de samenwerking met Freshweb.nl?

Joyce Weijs en souschef Christiaan van de Vlag zijn enthousiast over de samenwerking met Freshweb.nl. Bestellingen worden op tijd geleverd, snelle en goede service, mooie aanbiedingen, persoonlijk contact 1 op 1 communicatie en het goed meedenken. Daarnaast zijn de producten van top kwaliteit en zijn de chauffeurs prettig om mee samen te werken.

Gegevens

Restaurant De Heerlijckheyt ‘t Loo
Koningstraat 1
7315 HR  Apeldoorn
T. 055 521 39 97
www.heerlijckheyt.nl