Il Borgo

Even voorstellen

Costantino Esposito de chefkok van Il Borgo, heeft zijn passie voor het koken opgedaan bij zijn vader die een Italiaans restaurant heeft te Gemert. Hier werkte hij jarenlang als pizzabakker, viel meerdere malen in de prijzen waaronder ook regelmatig de landstitel, o.a. in 2005. Op zoek naar meer beleving en om zijn leerproces verder uit te breiden kwam hij terecht bij Il Borgo. Hier staat hij garant voor 100% vers en kwaliteit.

Het bedrijf Il Borgo

Il Borgo staat voor liefde en passie voor het vak, samen met het team gaat men voor kwaliteit. Het pand is het oudste pand van Helmond (1450). Bij een bezoekje aan Il Borgo geniet je van een kopje koffie, een heerlijke bonbon of een heerlijke Italiaanse salade met een extra “tintje”. Er wordt dan ook geen moeite bespaard om het de gast naar de zin te maken.

Wat kun je vertellen over de samenwerking met Freshweb.nl?

Met Freshweb.nl hebben we een partner gevonden die net als Il Borgo gaat voor kwaliteit, hetgeen naadloos aansluit op onze eigen bedrijfsfilosofie. Men beschikt over een gedegen vakkennis. Wij doen al een geruime tijd zaken met Freshweb.nl en hebben hier een goed gevoel bij en hopen onze samenwerking op deze positieve wijze te mogen voortzetten in de toekomst.

Gegevens

Restaurant Il Borgo
Markt 7
5701 RH Helmond
0492 – 537715
www.ilborgo.nl