Restaurant De Engel
Even voorstellen
Lars Litz, chefkok bij de Engel in Rotterdam. Ik kom oorspronkelijk uit het Duitse gedeelte van de Elzas en ben derhalve opgegroeid met “echt” eten; huisgemaakte zuurkool, thuis uitgesneden varkens en ingemaakt zomerfruit, “gut bürgerliche küche” zoals dat heet. Mijn visie is dan ook duidelijk; echt eten, verse seizoensgebonden ingrediënten, gebaseerd op originele recepten. Het hoeft niet altijd hip, strak en trendy te zijn, als het maar kwalitatief goed is en mensen niet afschrikt.
Vertel eens over De Engel
Bij restaurant De Engel worden de meest uiteenlopende hemelse gerechten met onvoorwaardelijke liefde bereid. De Engel is toegankelijk voor iedereen die eten op niveau en met goede ingrediënten en perfect bijpassende wijnen eens wil ervaren. De sfeer is er casual en ongedwongen. In de Engel wil ik de gasten verwennen, zodat ze terugkomen en geen drempelvrees meer hebben voor een zaak als de Engel. Voor de toekomst voorzie ik meer flexibiliteit in de keuze in restaurants, meer herkenbaarheid en ambachtelijke eerlijkheid van de gerechten.
Wat kun je vertellen over de samenwerking met Freshweb.nl?
Ik ben uiterst positief over onze samenwerking en verwacht dan ook nog een langdurige samenwerking in de toekomst.