Restaurant Twenty2

Even voorstellen

Gerwin Sanders, mede-eigenaar en tevens chef van Restaurant Twenty2, voormalig brasserie Gijs & Katrien, in Apeldoorn. Ik heb mijn sporen in de keuken onder andere verdiend bij De Swaen in Oisterwijk, Chalet Royal te ‘s-Hertogenbosch, Huis te Eerbeek en Villa Copera in Spijk van wereldkampioen koken Toine Smulders. Het afgelopen half jaar was ik chefkok bij Gijs & Katrien.

Vertel eens over Twenty2

Ik ben dit restaurant samen met Paula Sanders begonnen, een dame die haar horeca ervaring heeft opgedaan bij landgoed Huis te Eerbeek in Eerbeek. Daar was ze onder andere verantwoordelijk voor de sales, banqueting en marketing. Haar veelzijdigheid in de commercie is een welkome aanvulling. In Restaurant Twenty2 wordt ambachtelijk en creatief gewerkt met een klassieke basis. Ik kook met de 4 seizoenen mee en werk uitsluitend met verse en waar mogelijk streekproducten.

Wat kun je vertellen over de samenwerking met Freshweb.nl?

Paula en ik zijn erg enthousiast over de samenwerking tussen Freshweb.nl Apeldoorn en Twenty2. Snelle service, verse producten en persoonlijk contact zijn voor mij echt de punten die ik belangrijk vind. Dit, in combinatie met een goede prijsstelling, zorgt ervoor dat ik door de jaren heen met veel plezier al samen werk met Freshweb.nl Apeldoorn.

Gegevens

Restaurant Twenty2
Van Kinsbergenstraat 2
7311 BM Apeldoorn
T. 055 576 74 84
www.restaurant-twenty2.nl